AAU logo

TECH

News

Imponerende bedrift for smerte-koryfæ

Imponerende bedrift for smerte-koryfæ

Professor og smerteforsker, Lars Arendt-Nielsen, har nu over tusind publikationer på samvittigheden, fremgår det af Web of Science

Last modified: 11.01.2018

- Det er et resultat af, at vi er helt fremme og sætter dagsordenen i verden inden for vores område. Tidsskrifterne ved, at vores artikler bliver trendsættende. Vi er den smertegruppe i verden, som andre skeler til, og vi har ofte været ude med nye forskningsresultater. Det har jo en vis nyhedsværdi, fortæller professor og smerteforsker Lars Arendt-Nielsen, Aalborg Universitet.

Antallet af publikationer af Lars Arendt-Nielsen, der er registreret i artikeldatabasen og citationsindekset Web of Science, har nu overskredet 1000. En videnskabelig produktion, der er helt exceptionel og formentlig gør ham til verdens mest publicerede smerteforsker.

Intet quick-fix – hårdt arbejde

Dermed tilhører Lars Arendt-Nielsen et mindretal; en så produktiv videnskabelig karriere er et særsyn. Og vejen dertil er bestemt ikke nem:

- Der skal i hvert fald 10 til 20 års hårdt arbejde til, før man for alvor bliver kendt og anerkendt for sin forskning. Der er ikke nogen let måde. Det er bare med at fortsætte. Og så har vi nydt godt af, at vi har samarbejdet med andre forskere fra hele verden. Folk kommer gerne – og hele tiden – og samarbejder med os. Det har vi været gode til at etablere, siger Lars Arendt-Nielsen.

 

Kontakt:

  • Professor Lars Arendt-Nielsen, Institut for Medicin og Sundhedsteknologi, AAU, 20 94 07 64, lan@hst.aau.dk
  • Pressekontakt Lone Bechmann, AAU, 99 40 20 11, lbec@adm.aau.dk